Slimme Interieurs

Chalet inrichten – Complete Woning Inrichten

WE STYLE, YOU ENJOY!

100% GENIETEN

Slimme Interieurs verzorgt met liefde uw interieur & design projecten. Vind inrichting advies en doe inspiratie op in onze galerij en onze blog. Wij creëren een interieur, passend voor elke woon- en leefruimte. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

SAMENWERKING

Onze kracht zit hem in het samenwerken. Slimme Interieurs maakt samen met u een plan op maat, waarin we het maximale uit uw budget weten te halen. We style, you enjoy!

B2B & B2C

Slimme Interieurs maakt een passend design, niet alleen voor bedrijven maar ook voor u als consument. Op zoek naar een nieuw design? Neem contact met ons op via Mail of Whatsapp!

SlimmeInterieurs

Uw styling in zonwering, Raamdecoratie, Vloeren, Meubels en Turn-Key projecten.

Een slimme zet met een Hordeur of Zonnescherm

Een slim interieur is bij ons vanzelfsprekend, de uitwerking is volledig persoonlijk.
We kunnen u natuurlijk zelf proberen te overtuigen, maar onze klanten doen het graag voor ons!

 • 5 star review  Via Slimme Interieurs hebben we in ons nieuwe huis de vloer en trap met PVC laten bekleden. We zijn super tevreden over de vakkundige en goede + snelle service van Slimme Interieurs. Daarnaast kunnen we Rudy, die namens Slimme Interieurs bij ons de PVC heeft gelegd ook van harte aanbevelen. Vanwege onze goede ervaring m.b.t. de vloer, hebben we voor onze raambekleding wederom voor Slimme Interieurs gekozen!

  thumb Cristel de Graaf - Moerdijk
  11/01/2017
 • 5 star review  Fantastisch werk verricht bij het inrichten van onze boslodge, een gouden team, zij heeft uitstekende smaak en briljante ideeën en hij de handige handjes. Super snel en bekwaam, niets is te veel, geweldige tips en ideeën, voor een meer dan schappelijke prijs. Wat mij betreft een 100% aanrader. Marianne en Hans Moerdijk

  thumb Marianne Moerdijk
  9/28/2017
 • 5 star review  Wij zijn erg tevreden over de levering van ons interieur van onze bos lodge door Slimme Interieurs. Ze hebben heel goed meegedacht in de kleurencombinaties en dat ook uitgewerkt in een digitaal moodboard, dat het gemakkelijker maakte een keuze te maken. Als we vragen hadden, kregen we vaak per ommegaande een antwoord. En alles ook netjes opgehangen, dat met schuine plafonds ook niet altijd eenvoudig is. Heeft geresulteerd in een kleurrijke inrichting waar we blij mee zijn. Dank aan Carla en Jeroen. (Hans Knigge)

  thumb Hans Knigge
  10/11/2017
 • 5 star review  De uitvoering van, de levering en plaatsing van onze nieuwe gordijnen, raamhorren, vloerkleed en verduistering zijn tot in de puntjes verzorgd. Ook geen rommel achtergelaten maar alle karton en plastic meegenomen in hun auto. Alleen maar vol lof

  thumb Otto Van Voorst
  10/03/2017
 • 5 star review  We zijn erg tevreden over Slimme interieurs. Ons chalet is helemaal door hun naar onze smaak ingericht. Zelfs de lampen zijn door Jeroen opgehangen. Kortom het resultaat mag er zijn. Bedankt voor het meedenken en voor de fijne samenwerking.

  thumb Adri Witte
  4/05/2018
 • 5 star review  Wonen in het buitenland. Ook op afstand geweldig goede en professionele begeleiding. Fantastische ideeen. Goede tips, zodat wij nu een heel smaakvol interieur hebben, waar iedereen enthousiast op reageert. Wij zijn heel tevreden. Echt heel slimme Interieurs. Bedankt Carla!

  thumb Marlou van Riemsdijk
  10/06/2017
 • 5 star review  Super zijn Carla en Jeroen Alles wat je online vraagt, ziet regelen ze voor je Vinden het gewoon jammer dat onze chalet klaar is 😜 Gaat jullie goed Groetjes

  thumb Annita Mast
  10/11/2017
 • 5 star review  Prima zaak .prijs technisch ook heel goed. service van na stel werk ook zeer goed Komen hun afspraken na. Heel vriendelijk allemaal Ik raad ze aan Fam B horn

  thumb Bob Horn
  10/04/2017

Mantelzorg

Wij ontzorgen zowel de mantelzorgbouwers als de kopers van mantelzorgwoningen en vaantiewoningen. Bij verkoop van een mantelzorgwoning of recreatiewoning komen wij aan huis om de totaalinrichting te adviseren en zorgen voor een turn key oplevering.

Wij leveren behalve totaalinrichtingen ook zonwering als rolluiken, horren, screens, terrasschermen en gordijnen/raamdecoratie. .

Bij een nieuw interieur komt helaas ook veel afval kijken. Dit nemen wij weer gewoon mee terug om te recyclen

Zonwering en Hordeur

SlimmeInterieurs levert ook uw hordeur en zonnescherm op maat.  een scherpe prijs ontvangen en lokale zekerheid door Slimme Interieurs. Wij zijn uw directe aanspreekpunt en zorgen voor de afhandeling van uw order. Wilt u de zonwering direct laten inmeten en monteren? Dan regelen wij dat ook voor u!

WHATSAPP

Of stuur ons direct een WhatsApp berichtje. Dan krijg je direct antwoord!