Slimme Interieurs

Chalet inrichten – Complete Woning Inrichten

WE STYLE, YOU ENJOY!

100% GENIETEN

Slimme Interieurs verzorgt met liefde uw interieur & design projecten. Vind inrichting advies en doe inspiratie op in onze galerij en onze blog. Wij creëren een interieur, passend voor elke woon- en leefruimte. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

SAMENWERKING

Onze kracht zit hem in het samenwerken. Slimme Interieurs maakt samen met u een plan op maat, waarin we het maximale uit uw budget weten te halen. We style, you enjoy!

B2B & B2C

Slimme Interieurs maakt een passend design, niet alleen voor bedrijven maar ook voor u als consument. Op zoek naar een nieuw design? Neem contact met ons op via Mail of Whatsapp!

SlimmeInterieurs

Uw styling in zonwering, Raamdecoratie, Vloeren, Meubels en Turn-Key projecten.

Een slimme zet met een Hordeur of Zonnescherm

Een slim interieur is bij ons vanzelfsprekend, de uitwerking is volledig persoonlijk.
We kunnen u natuurlijk zelf proberen te overtuigen, maar onze klanten doen het graag voor ons!

 • 5 star review  Slimme interieurs heeft ons prima geholpen met de inrichting van onze boslodge. Goede kijk op interieur, indeling, kleurstelling en dat alles tegen een prima prijs/kwaliteit verhouding! En daarbij ook nog een goede nazorg en service.

  thumb Iwan Gijsbers
  10/07/2017
 • 4 star review  Goede service en advies, alles wat je nodig hebt om je huis snel en vakkundig in te richten!

  thumb Jan Willem VandenBroek
  10/06/2017
 • 5 star review  Slimme interieurs is een topbedrijf. Persoonlijk advies en goeie tips zorgde voor een fijne samenwerking. Ze komen afspraken na, zijn vakbekwaam en erg vriendelijk. Snelle levering en goeie service. Wij zijn enorm tevreden met ons interieur!

  thumb Helma van Zwol
  10/07/2017
 • 5 star review  Super zijn Carla en Jeroen Alles wat je online vraagt, ziet regelen ze voor je Vinden het gewoon jammer dat onze chalet klaar is 😜 Gaat jullie goed Groetjes

  thumb Annita Mast
  10/11/2017
 • 5 star review  Weten altijd weer een prachtige inrichting te leveren! Top service en super relaxte mensen.

  thumb Miranda Verspaget
  3/25/2018
 • 5 star review  Wonen in het buitenland. Ook op afstand geweldig goede en professionele begeleiding. Fantastische ideeen. Goede tips, zodat wij nu een heel smaakvol interieur hebben, waar iedereen enthousiast op reageert. Wij zijn heel tevreden. Echt heel slimme Interieurs. Bedankt Carla!

  thumb Marlou van Riemsdijk
  10/06/2017
 • 5 star review  We zijn erg tevreden over Slimme interieurs. Ons chalet is helemaal door hun naar onze smaak ingericht. Zelfs de lampen zijn door Jeroen opgehangen. Kortom het resultaat mag er zijn. Bedankt voor het meedenken en voor de fijne samenwerking.

  thumb Adri Witte
  4/05/2018
 • 5 star review  We zijn zeer tevreden over het advies, het meedenken en de service van slimme interieurs. Vragen van ons werden snel beantwoord. Het interieur en de styling van onze boslodge is super mooi geworden. Carla en Jeroen, nogmaals bedankt!

  thumb Monique Dijks
  4/04/2018

Mantelzorg

Wij ontzorgen zowel de mantelzorgbouwers als de kopers van mantelzorgwoningen en vaantiewoningen. Bij verkoop van een mantelzorgwoning of recreatiewoning komen wij aan huis om de totaalinrichting te adviseren en zorgen voor een turn key oplevering.

Wij leveren behalve totaalinrichtingen ook zonwering als rolluiken, horren, screens, terrasschermen en gordijnen/raamdecoratie. .

Bij een nieuw interieur komt helaas ook veel afval kijken. Dit nemen wij weer gewoon mee terug om te recyclen

Zonwering en Hordeur

SlimmeInterieurs levert ook uw hordeur en zonnescherm op maat.  een scherpe prijs ontvangen en lokale zekerheid door Slimme Interieurs. Wij zijn uw directe aanspreekpunt en zorgen voor de afhandeling van uw order. Wilt u de zonwering direct laten inmeten en monteren? Dan regelen wij dat ook voor u!

E-MAIL

Heeft u nog vragen? Laat een berichtje achter.
Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

WHATSAPP

Of stuur ons direct een WhatsApp berichtje. Dan krijg je direct antwoord!