Slimme Interieurs

Chalet inrichten – Complete Woning Inrichten

WE STYLE, YOU ENJOY!

100% GENIETEN

Slimme Interieurs verzorgt met liefde uw interieur & design projecten. Vind inrichting advies en doe inspiratie op in onze galerij en onze blog. Wij creëren een interieur, passend voor elke woon- en leefruimte. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

SAMENWERKING

Onze kracht zit hem in het samenwerken. Slimme Interieurs maakt samen met u een plan op maat, waarin we het maximale uit uw budget weten te halen. We style, you enjoy!

B2B & B2C

Slimme Interieurs maakt een passend design, niet alleen voor bedrijven maar ook voor u als consument. Op zoek naar een nieuw design? Neem contact met ons op via Mail of Whatsapp!

SlimmeInterieurs

Uw styling in zonwering, Raamdecoratie, Vloeren, Meubels en Turn-Key projecten.

Een slimme zet met een Hordeur of Zonnescherm

Een slim interieur is bij ons vanzelfsprekend, de uitwerking is volledig persoonlijk.
We kunnen u natuurlijk zelf proberen te overtuigen, maar onze klanten doen het graag voor ons!

 • 5 star review  Super zijn Carla en Jeroen Alles wat je online vraagt, ziet regelen ze voor je Vinden het gewoon jammer dat onze chalet klaar is 😜 Gaat jullie goed Groetjes

  thumb Annita Mast
  10/11/2017
 • 5 star review  Slimme interieurs is een topbedrijf. Persoonlijk advies en goeie tips zorgde voor een fijne samenwerking. Ze komen afspraken na, zijn vakbekwaam en erg vriendelijk. Snelle levering en goeie service. Wij zijn enorm tevreden met ons interieur!

  thumb Helma van Zwol
  10/07/2017
 • 5 star review  Mooie kwaliteits gordijnen gekocht bij Slimme Interieurs! Jeroen en Carla zijn erg betrokken en doen zelfs nazorg. Ze komen zelf inmeten, zelf hoef je niets te doen, behalve de stof uitzoeken natuurlijk. Aanrader!!

  thumb Sebastian Pluijmert
  12/29/2017
 • 5 star review  Carla en Jeroen het was een feestje om met jullie onze Bos Lodge in te richten. Smaakvol en met oog voor details wordt tie volgende week opgeleverd. We gaan er dan een weekje zelf van genieten daarna zullen hopelijk vele vakantiegangers er plezier aan beleven ! Hartelijk dank voor de prettige samenwerking voor Roobol Beheer - Ben & Anneke.

  thumb Anneke Roobol-Didden
  4/24/2018
 • 5 star review  Slimme interieurs heeft ons prima geholpen met de inrichting van onze boslodge. Goede kijk op interieur, indeling, kleurstelling en dat alles tegen een prima prijs/kwaliteit verhouding! En daarbij ook nog een goede nazorg en service.

  thumb Iwan Gijsbers
  10/07/2017
 • 5 star review  Via Slimme Interieurs hebben we in ons nieuwe huis de vloer en trap met PVC laten bekleden. We zijn super tevreden over de vakkundige en goede + snelle service van Slimme Interieurs. Daarnaast kunnen we Rudy, die namens Slimme Interieurs bij ons de PVC heeft gelegd ook van harte aanbevelen. Vanwege onze goede ervaring m.b.t. de vloer, hebben we voor onze raambekleding wederom voor Slimme Interieurs gekozen!

  thumb Cristel de Graaf - Moerdijk
  11/01/2017
 • 5 star review  We zijn zeer tevreden over het advies, het meedenken en de service van slimme interieurs. Vragen van ons werden snel beantwoord. Het interieur en de styling van onze boslodge is super mooi geworden. Carla en Jeroen, nogmaals bedankt!

  thumb Monique Dijks
  4/04/2018
 • 5 star review  Fantastisch werk verricht bij het inrichten van onze boslodge, een gouden team, zij heeft uitstekende smaak en briljante ideeën en hij de handige handjes. Super snel en bekwaam, niets is te veel, geweldige tips en ideeën, voor een meer dan schappelijke prijs. Wat mij betreft een 100% aanrader. Marianne en Hans Moerdijk

  thumb Marianne Moerdijk
  9/28/2017

Mantelzorg

Wij ontzorgen zowel de mantelzorgbouwers als de kopers van mantelzorgwoningen en vaantiewoningen. Bij verkoop van een mantelzorgwoning of recreatiewoning komen wij aan huis om de totaalinrichting te adviseren en zorgen voor een turn key oplevering.

Wij leveren behalve totaalinrichtingen ook zonwering als rolluiken, horren, screens, terrasschermen en gordijnen/raamdecoratie. .

Bij een nieuw interieur komt helaas ook veel afval kijken. Dit nemen wij weer gewoon mee terug om te recyclen

Zonwering en Hordeur

SlimmeInterieurs levert ook uw hordeur en zonnescherm op maat.  een scherpe prijs ontvangen en lokale zekerheid door Slimme Interieurs. Wij zijn uw directe aanspreekpunt en zorgen voor de afhandeling van uw order. Wilt u de zonwering direct laten inmeten en monteren? Dan regelen wij dat ook voor u!

E-MAIL

Heeft u nog vragen? Laat een berichtje achter.
Dan nemen we zo snel mogelijk contact met u op.

WHATSAPP

Of stuur ons direct een WhatsApp berichtje. Dan krijg je direct antwoord!