Vaak is het aanschaffen en plaatsen van een mantelzorg woning een stressvolle situatie. Het geregel met gemeenten, provincie en soms nog andere overheden kan alleen al genoeg stress veroorzaken. Dan komt welk huis en welke bouwer. Dan welke uitvoering, past die in het straatbeeld, welke vloer, welke keuken, welke badkamer en zo gaat dat maar door.

Aan het eind komen wij Slimme Interieurs vaak pas aan bod. Wat doen wij daarom om de mensen niet nog verder te stressen?

Slimme Interieurs gaat naar de mensen thuis of dit nu hun nieuwe thuis of oude thuis is maakt ons niet uit. Juist in hun eigen omgeving in alle rust bespreken wij de mogelijkheden. Wij maken een afspraak met de mensen en nemen dan velerlei voorbeelden en stalen mee zodat er op het gemak de juiste keuze gemaakt kan worden.

Wil de klant dat we ’s avonds komen of desnoods in het weekeinde omdat er dan kinderen bij zijn die mee moeten beslissen? Geen probleem.

Ook het uiteindelijke plaatsen van de gekozen producten kan ’s avonds of in het weekeinde indien nodig.

Op deze manier ontzorgen wij de klanten en de bouwers.

Hoezo de bouwers? Veel van onze klanten zijn bouwers en zij laten een deel van het werk met betrekking tot raam decoratie door ons doen.  Zo plaatsen wij de horren, plissehorren, screens, rolluiken en andere zonweringen veelal achteraf. Al deze producten kun je pas juist inmeten zodra de bouw nagenoeg klaar is en dat is het meest stressvolle moment bij de bouwer en heeft dan vaak geen tijd voor dit soort zaken.